SIDDHANT

  • Fra: Nepal
  • Ansættelse: Deltid
  • Hos Folks siden: Juni 2017
  • Stilling: Team Lead hos FOLKS.

"NÅR MAN TROR PÅ SIG SELV OG ARBEJDER HÅRDT, FÅR MAN MULIGHEDER."

Siddhant hænger ikke fast i fortiden. Han lever i nuet, arbejder hårdt og sætter pris på de muligheder, livet giver ham.

Siddhant er født og opvokset i Nepal. I gymnaisiet mødte han sit livs kærlighed, så de blev gift og flyttede sammen til Danmark.

“Jeg googlede verdens bedste universiteter og fandt frem til CBS. Sådan blev jeg interesseret i Danmark”, griner Siddhant. “Desværre er det begrænset, hvor mange internationale fag, der er i København, men heldigvis fandt jeg en uddannelse, jeg kunne lide, og kort efter søgte jeg om opholds- og arbejdstilladelse som studerende. For at gøre en lang historie kort, har jeg nu boet her i 7 år”.


Siddhant har en bachelor i virksomhedsadministration og en kandidat i turisme. Han kunne ikke få SU og betalte selv for sin uddannelse, så han begyndte hurtigt at lede efter et studiejob. Det var sådan, han mødte FOLKS’

“Vi mødtes i 2017, og jeg begyndte at lave nogle små opgaver her og der og arbejdede mig efterhånden opad. Nu er jeg Team Lead  hos FOLKS,” siger han.


Selvom Siddhant identificerer sig med løven og joker med at være dyrenes konge, er han først og fremmest en rigtig arbejdshest, lige nu fokuserer han først og fremmest på sin karriere:

“Når man tror på sig selv og arbejder hårdt, får man muligheder. Om det er Gud, der har en finger med i spillet, ved jeg ikke, men jeg tror på, at vi alle har en vej at følge her i livet. Jeg er født og opdraget som hindu, og det er den tro, jeg praktiserer. Men i sidste ende tror jeg, at vi alle, uanset religion, beder til den samme Gud.”


Siddhant er åben for, hvad fremtiden bringer, men for nu vil han gerne blive i Danmark.

“Det eneste, jeg ikke kan lide ved Danmark, er vejret. Alt andet er godt! København er en innovativ by med vidunderlig arkitektur, og alle her betaler skat!” Han ler, inden han rejser sig og skynder sig videre til næste møde.

FLERE FOLKS!

KONTAKT

Har du forslag til forbedringer, brug for hjælp eller en god banke-banke-på-joke?