SIDDHANT

SIDDHANT

Fra: Nepal
Ansættelse: Deltid
Hos FOLKS siden: Juni 2017
Stilling: Team Lead hos FOLKS.

“NÅR MAN TROR PÅ SIG SELV OG ARBEJDER HÅRDT, FÅR MAN MULIGHEDER.”

Siddhant hænger ikke fast i fortiden. Han lever i nuet, arbejder hårdt og sætter pris på de muligheder, livet giver ham.

Han er født og opvokset i Nepal med sin familie. I gymnasiet mødte han sin livs kærlighed, de blev gift og flyttede sammen til Danmark, da de begge var først i 20’erne.

“Jeg googlede verdens bedste universiteter og fandt frem til CBS. Sådan blev jeg interesseret i Danmark”, griner Siddhant. “Desværre er det begrænset, hvor mange internationale fag, der er i København, men heldigvis fandt jeg en uddannelse, jeg kunne lide, og kort efter søgte jeg om opholds- og arbejdstilladelse som studerende. For at gøre en lang historie kort, har jeg nu boet her i 7 år”.

Siddhant har en bachelor i virksomhedsadministration og en kandidat i turisme. Han kunne ikke få SU og betalte selv for sin uddannelse, så han begyndte hurtigt at lede efter et studiejob. Det var sådan, han mødte FOLKS’ grundlægger, Riad, gennem en fælles ven.

“Vi mødtes i 2017, og jeg begyndte at lave nogle små opgaver her og der og arbejdede mig efterhånden opad. Nu er jeg COO hos FOLKS,” siger han.

Selvom Siddhant identificerer sig med løven og joker med at være dyrenes konge, er han først og fremmest en rigtig arbejdshest. Han har arbejdet som kok en lang række steder, og han har venner fra hele verden. Han kan lide at være sammen med sine venner og gå ud, men lige nu fokuserer han først og fremmest på sin karriere:

“Når man tror på sig selv og arbejder hårdt, får man muligheder. Om det er Gud, der har en finger med i spillet, ved jeg ikke, men jeg tror på, at vi alle har en vej at følge her i livet. Jeg er født og opdraget som hindu, og det er den tro, jeg praktiserer. Men i sidste ende tror jeg, at vi alle, uanset religion, beder til den samme Gud.”

Siddhant er åben for, hvad fremtiden bringer, men for nu vil han gerne blive i Danmark. “Det eneste, jeg ikke kan lide ved Danmark, er vejret. Alt andet er godt! København er en innovativ by med vidunderlig arkitektur, og alle her betaler skat!” Han ler, inden han rejser sig og skynder sig videre til næste møde.

CHIT CHAT WITH FRIENDLY FOLKS
KONTAKT