THE FOOTPRINT FIRM
X FOLKS

The Footprint Firm er et rådgivnings- og investeringsselskab, der udelukkende fokuserer på bæredygtighed.

BEHOV

Da The Footprint Firm skulle rykke ind i deres nye kontor, stod de pludselig med en uventet opgave … at drive det kontor! Så mens stiftere og medarbejdere havde travlt med at styre biksen, trådte FOLKS til for at sikre, at kontoret kørte på skinner.

SERVICEDESIGN

Vi blev bedt om at sørge for, at medarbejderne hos The Footprint Firm kan forkusere på det, de er bedst til – alt imens de nyder et fuldt serviceret og velfungerede kontor.

Vi satte FOLKS kontorassistent Muna på sagen, og med sit blik for detaljen og sans for orden og struktur, var hun den helt rigtige til at tage sig af de daglige pligter.The Footprint Firm viste os tillid, tog os med ombord, og gav os plads til at gøre det, vi er bedst til.

RESULTAT

Vi har samarbejdet med The Footprint Firm siden oktober 2020. Vores oprindelige servicedesign er stadig i brug – men nu i større skala, da firmaets medarbejdere (svarende til 50 fuldtidsstillinger) i dag breder sig over hele 1500 kvm kontorlokale.

Muna er stadig hos The Footprint Firm, og hun har præcis samme gode energi, som da hun trådte ind på kontoret på sin første dag.

Vi har lært, at et succesfuldt samarbejde handler om tillid, ansvarlighed og et fælles mindset.

Services

VI ARBEJDER MED KONTORER OG KØKKENER, DER ER PÅ EN REJSE. DE HAR IKKE ALLE SAMME DESTINATION, MEN DE HAR DET TIL FÆLLES, AT DE GÅR OP I HVORDAN – OG MED HVEM – DE NÅR DERHEN.

Endnu en case fra FOLKS

PICO PIZZA X FOLKS

Næste case

KONTAKT

Har du forslag til forbedringer, brug for hjælp eller en god banke-banke-på-joke?