PICO PIZZA

Sidecar og Pico Pizza er eksperter i god smag – både når det gælder mad og samarbejdspartnere.

BEHOV

Da Sidecar fik tiltagende travlt i 2018, gik partner Nikolaj på jagt efter et professionelt rengøringsfirma, der kunne sikre ordentlig rengøring og god hygiejne i restauranten, så han selv og teamet kunne lægge alle kræfter i det kulinariske. Her kom FOLKS ind i billedet.

Da Nikolaj og hans partnere lancerede pizzakæden Pico, var der ingen tvivl om, at FOLKS også skulle med på det nye eventyr.

YDELSER

  • Daglig rengøring.
  • Køkkenhjælp.
  • Indkøb og opfyldning af sæbe, toiletpapir mm.

SERVICEDESIGN

Renhed og hygiejne er fuldstændigt afgørende parametre, når det kommer til at garantere sikkerhed og sundhed for medarbejdere og gæster i restaurationsbranchen.

En fælles ven anbefalede os, og dermed fik FOLKS mulighed for at varetage netop det vigtige arbejde hos Sidecar og Pico.

Opgaven var enkel: Sørg for ensartet service af høj kvalitet, og hjælp til, hvor det er nødvendigt. Tjek.

RESULTAT

Sidecar og Pico er lokale nabolagsrestauranter, der sætter en imødekommende og afslappet atmosfære i højsædet, og de søgte en samarbejdspartner med samme indstilling.

“Folks er blevet en af ​​vores mest pålidelige partnere, og de leverer rengøringsservice til alle fem filialer. De bidrager også med personale til køkkenet og leverer forbrugsvarer, når vi har brug for det. Forholdet er blevet stærkere over tid, bygget på gensidig tillid, forståelse og en fælles mission om at tage sig godt af folk.”

Nikolai Hansen (Medejer af Sidecar & Pico.)

Vi arbejder med kontorer og køkkener, der er på en rejse. De har ikke alle samme destination, men de har det til fælles, at de går op i hvordan – og med hvem – de når derhen.

Read another case from our friends

MEYERS

NEXT CASE
CHIT CHAT WITH FRIENDLY FOLKS
KONTAKT