SOUNDBOKS

Soundboks er en højtalervirksomhed. Du har måske ikke hørt om dem, men du har helt sikkert hørt dem.

BEHOV

På Soundboks-kontoret summer luften af energi, og medarbejderne er altid i bevægelse. Det har været en udfordring at finde en samarbejdspartner, der kan matche deres festånd og dynamiske tilgang uden at gå på kompromis med grundighed og kvalitet.

YDELSER

  • Kontorassistent på tilkaldebasis.
  • Kontorrengøring.
  • Vinduespudsning.
  • Indkøb og opfyldning af sæbe, toiletpapir mm.

SERVICEDESIGN

Hos FOLKS blev vi bedt om at træde til og opfatte kontoret hos Soundboks som vores eget. Det betød en høj grad af fleksibilitet og tilpasningsevne. 

Vi havde brug for en, der kunne arbejde sene vagter og tage sig af rengøring efter en spontan fredagsbar med kort varsel.

Vores fokus var, at holde kontorets travleste områder rene og ryddelige, mens vi samtidig tog os af de behov, der opstod løbende. Vi sørgede også for at have en kontorassistent på speeddial, når Soundboks havde brug for en ekstra hånd.

Vi tager også af det praktiske, så Soundboks kan tage sig af det, de gør bedst: At sørge for musikken og have en fest.

RESULTAT

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Soundboks i en række år med alt hvad det indebærer af op- og nedture. Soundboks sætter pris på vores engagement, oprigtighed og evne til at tage hånd om de situationer, der opstår.

Kommunikationen har været i top fra dag ét, og er det stadig. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og se, hvad vi sammen kan opnå i fremtiden.

Vi arbejder med kontorer og køkkener, der er på en rejse. De har ikke alle samme destination, men de har det til fælles, at de går op i hvordan – og med hvem – de når derhen.

Vi arbejder med kontorer og køkkener, der er på en rejse. De har ikke alle samme destination, men de har det til fælles, at de går op i hvordan – og med hvem – de når derhen.

Read another case from our friends

THE FOOTPRINT FIRM

NEXT CASE
CHIT CHAT WITH FRIENDLY FOLKS
KONTAKT