MEYERS X FOLKS

Meyers laver mad, der nærer mennesker og jord. Missionen er at skabe nye, bæredygtige spisevaner og måltider med masser af smag. Vi er stolte af at arbejde sammen.

BEHOV

Meyers er kendt vidt og bredt for lækre, bæredygtige firmafrokoster tilberedt af friske og lokale råvarer. Da de manglede en samarbejdspartner med den rette profil til at hjælpe med at servere frokoster, var vi hos FOLKS himmelhenrykte over at træde til.

SERVICEDESIGN

Vi dannede et strategisk partnerskab med Meyers med det formål at give kunder en enestående frokostoplevelse.

Meyers leverer maden, og FOLKS leverer servicen.Med et fælles fokus på kvalitet og bæredygtighed er vi stolte af at servere det bedste indenfor begge dele.

RESULTAT

Vi er stolte af vores partnerskab med en af landets absolutte bannerførere i fødevareindustrien. Med Meyers tillid som fundament, har vores frokostværter stået for arbejdsdagens kulinariske højdepunkt hos virksomheder såsom Hobbii, Industrien Pension, Veo Technology, DIIS og andre.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet, og sammen servere enestående frokoster til virksomheder i mange år frem over.

Services

VI ARBEJDER MED KONTORER OG KØKKENER, DER ER PÅ EN REJSE. DE HAR IKKE ALLE SAMME DESTINATION, MEN DE HAR DET TIL FÆLLES, AT DE GÅR OP I HVORDAN – OG MED HVEM – DE NÅR DERHEN.

Endnu en case fra FOLKS

SOUNDBOKS X FOLKS

Næste case

KONTAKT

Har du forslag til forbedringer, brug for hjælp eller en god banke-banke-på-joke?